Mere hygge

– lej grillpakken med campingvognen

cobb-grill-med-madEn ting er selvfølgelig den hyggelige campingvogn. Men hvad er mere hyggelig end en sommer grillaften foran campingvognen.

Her lejer du en COBB grill inkl. 1 af de specielle COBB grill briketter der passer i grillen.
Nem at tænde, nem at styre, og grillen bliver ikke engang varm på ydersiden så børnene brænder sig ikke på den.
Grillen kan også benytte almindelig grillkul/briketter.

Lej grillen sammen med campingvogn kr. 100,-
3 ekstra COBB grillbriketter kr. 50,-

cobb briketter
De specielle COBB briketter er nemme at tænde, og giver en perfekt fordeling af varmen.

 

Sådan gør du når du skal grille

BRIKETTER
Hvor mange briketter man skal bruge kommer an på, hvor meget mad, der skal på grillen. Er man i tvivl er det bedre at bruge én for meget end én for lidt. (Antallet af briketter har betydning for varmen, jo flere briketter jo højere varme).
Vi anbefaler 6-10 briketter (Heat Beads.) eller 1 COBB briket

LÅGET
Det er en god ide at bruge låget så meget som muligt, så grillen kan fungere som en lille ovn. På den måde holdes på varmen og saften bevares bedre i kødet. Nogle gange kan det dog knibe at f. eks. en bøf kan blive rigtig brun med låget på. Så tag det af lidt.

KOGNING PÅ COBB
Man kan snildt koge ris, pasta og kartofler på grillen. Her bruges en souffleskål på ca. 2 l . Den passer lige ned på kul-/briketholderen, og låget kan fint sættes på.

WOK PÅ COBB
Når man skal bruge wokken, skal der være god varme på grillen, og den skal helst stå et vindstille sted. Der skal bruges ca. 10 briketter. Desuden er wokken fortrinlig til sammenkogte retter.

VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT
Grillpladen og låget skal fjernes efter endt brug. Sker dette ikke vil grillpladen og andre dele af grillen blive beskadiget af overophedning.